Ambassadeur Promotie Veenendaal: Stef Bos houdt Benefietconcert voor huiskamer De Meent

VEENENDAAL De ambassadeur van Promotie Veenendaal: Stef Bos houdt op donderdag 7 juni 2017 een benefietconcert in Wijkkerk Aller Erf. Stef Bos zal met zijn benefietconcert geld inzamelen voor plaatsing van een serre bij woongroep De Grift van Zorggroep Charim locatie De Meent in Veenendaal. Charim gaat zelf ook bijdragen aan het geopperde idee. Dit omdat het ,,een kwaliteitsverbetering is voor het welzijn en welbevinden van de bewoners met dementie”, aldus locatiemanager MariĆ«tte Foppen.

De Grift is een kleinschalige woongroep waar zeven bewoners permanent verblijven. De ruimte is momenteel zeker niet royaal, zo is het plaatsen van een zitbank niet eens mogelijk. Henriette van Rinsum bedacht het plan om tijdens de aanstaande revitalisering van De Meent een extra raamkozijn en een overdekte serre aan de woongroep te laten bouwen. Hierdoor krijgen de bewoners van deze groep en ook die van aangrenzende kamers, meer leefruimte en daglicht. Indien de plannen gerealiseerd kunnen worden, gaan de bewoners genieten van de tuin en meer daglicht zonder dat hun kwetsbare gezondheid gevaar loopt.

Rineke Sloetjes, manager Promotie Veenendaal, juicht het initiatief van haar ambassadeur Stef Bos van harte toe. Kaarten a euro 20,– (incl. drankje in de pauze) zijn verkrijgbaar bij Beurskens, Ronde Erf 56, Primera van Walsem, Cultuurfabriek. Aanvang is 20.00 uur.

Informatie over de serre? kijk op www.demeentveenendaal.nl/nieuws. Het mailadres van de familieleden van de bewoners en de vrijwilligers is vriendenhuiskamerdegrift@ziggo.nl of neem contact op via 06-53916464.

Share Button
Archief