Opknapactie stadsstrand voor de landelijke vrijwilligersdagen van NLdoet

Vrijwilligers NLdoetHeeft u ook meegedaan aan NLdoet? Op 11 en 12 maart vond namelijk de grootste vrijwilligersactie van Nederland plaats en natuurlijk waren er ook verschillende acties in Veenendaal georganiseerd. Eén van die acties was het opknappen van het stadsstrand Landjepik, op zaterdag 12 maart is het stadsstrand eens flink onder handen genomen. Dankzij de inzet van een enthousiaste groep vrijwilligers ligt het stadsstrand er weer mooi en schoon bij. De muziek, de pizza’s van Pizza on Wheels, het mooie weer en het fraaie eindresultaat zorgen samen voor een zeer geslaagde actie.

In 2015 opende het stadsstrand in Veenendaal achter de van Kreelpoort en daarmee ontstond er een leuke nieuwe, en vooral ook gezellige, plek in het centrum van de stad. Ideaal om tijdens een zomerse dag lekker te picknicken, muziek te maken, te dansen, te relaxen, te ontmoeten en vooral ook te genieten. Aangezien het stadsstrand komende zomer nog zal blijven liggen was dit een mooie aanleiding om hier eens goed de handen uit de mouwen te steken.

Op de oproep om mee te helpen met het opknappen van het stadsstrand is een leuke groep met enthousiaste vrijwilligers afgekomen. Door dit hardwerkende team, bestaande uit het team van Promotie Veenendaal, wethouder Frits Beckerman en de groep vrijwilligers die zich hadden opgegeven via NLdoet ligt het stadsstrand er nu weer netjes bij. Met zijn allen is er hard gewerkt om het weer goed op te ruimen en helemaal klaar te maken voor de komende evenementen en activiteiten. Want ook komende zomer zal er weer veel leuks gaan plaats vinden op het stadsstrand. Ga hier dus zeker eens een kijkje nemen!

Ivanka Klein
Promotie Veenendaal

Share Button
Archief

Vrijwilligersactie Veenendaal