Sprekers

Eerste avond: 12 oktober 2015
Thema: Marketing en promotie

Michiel van der Schaaf

Michiel van der Schaaf Netwerker, verbinder en vernieuwer. Bouwde een reputatie op als marketeer bij ondernemingen als ABN AMRO, Nuon, Interpolis en Vodafone. Is zeer succesvol in gebieds- en citymarketing, hetgeen onder andere resulteerde in het winnen van de Zilveren Citymarketing Trofee 2010 voor de citymarketing van Schoonhoven.

Is nu de gedreven directeur van het nieuwe Regionaal Bureau voor Toerisme Heuvelrug en Vallei, waar ook de VVV Veenendaal onder valt.

Michiel schrijft columns in vakbladen, geeft regelmatig interviews en is gastdocent citymarketing aan de Hogeschool Rotterdam. Is actief in het Netwerk Citymarketing Nederland en won recent, als initiatiefnemer van het vernieuwende gastvrijheidsprogram-ma van de stad Utrecht, de Nederlandse Citymarketing Innovatie Award 2014.

LinkedIn

Bart Drost
1_Bart Drost
Verantwoordelijk voor afdelingen Marketing en Ticketing bij Theater de Lampegiet. Met vijf medewerkers verantwoordelijk voor o.a. verkooptargets, budget/begroting, klantenservice, online en offline marketing. Een allround marketing professional die zich beweegt op het snijvlak van online, social, print en design.

Gedreven door plezier, gekoppeld aan resultaat. Plezier in het bedenken strategieën en deze omzetten in uitvoering, plezier in het samenwerken met anderen, het helpen van anderen, het aangaan van uitdagingen en het zoeken naar kansen. Dat moet leiden tot resultaat in de vorm van meer omzet, een efficiënter team of betere resultaten.

LinkedIn

 

Tweede avond: 28 oktober 2015
Thema: Personeel & Organisatie

Marlies Remmert
2_Marlies Remmert_28 oktober

Marlies is coördinator ANWB Vrijwilligers. Ze is verantwoordelijk voor de landelijke aansturing en het goed functioneren van diverse vrijwilligersgroepen bij de ANWB (totaal ca. 10.000 vrijwilligers). Door samenwerking, informatievoorziening en faciliteiten zorgt zij ervoor dat ANWB-vrijwilligers in hun eigen woon- en leefomgeving met resultaat én plezier aan de slag gaan. Eind 2014 werd haar project ANWB Museumcheck genomineerd voor de Meer dan handen Vrijwilligersprijs van het Ministerie van VWS.

Marlies studeerde aan de NHTV in Breda met als specialisatie PR & Voorlichting en deed ervaring op met vrijwilligers- en projectmanagement in diverse coördinatorfuncties, waaronder bij het projectbureau Cultureel en Havenkwartier in Gouda en de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels in Culemborg, eveneens één van de grootste vrijwilligersorganisaties in Nederland met een groot lokaal netwerk.

LinkedIn


Linda Kok

2_Linda Kok_28 oktoberAls medewerker Veens-centrale geeft Linda met name ondersteuning aan vrijwilligersorganisaties. Hierbij kan gedacht worden aan de vrijwilligersverzekering, vrijwilligersbeleid, vinden en binden van vrijwilligers en scholing van vrijwilligers. Linda is werkzaam bij Stuif Entertainment en daarvoor bij het Vrijwilligers Netwerk Veenendaal.

Recente/relevante projecten: Congres ‘Werken met vrijwilligers, een vak apart!’, Banenmarkt vrijwillige inzet, vrijwilligersfeest, kandidatuur Glazen Huis

LinkedIn

 

 

Derde avond: 18 november 2015
Thema: Financiën/Sponsoring

Wim Noordzij

3_ Wim Noordzij_18 november

Wim Noordzij is na een loopbaan in het onderwijs met als laatste baan directeur van een Middelbare School op St Eustatius (Dutch Caribbean) begonnen bij Stadion Feijenoord als manager Evenementen en Marketing.

Hij is nu event/sponsorbroker consultant op het gebied van Sport, Cultuur en entertainment met zijn eigen bedrijf Northside Consult BV.

Een aantal projecten waar hij bij betrokken is geweest zijn Volvo Ocean Race Festival Den Haag, North Sea Regatta, Rotterdam Unlimited (Zomercarnaval) Bevrijdingsfestival Den Haag, Roparun, Dunya Festival, Tentoonstelling De aanval Rotterdams Historisch Museum, Stadion Feijenoord, Euro 2000, Community Opera Arion & de Dolfijn, Ahoy Kids Adventure, Worldcup 2002  Japan en Korea voor ISL/FIFA,  UEFA Cup Rotterdam 2002, Den Haag Marketing  Events, Den Haag Topsport, Beachstadion Den Haag, Worldcup -20 in 2005 Kerkrade, Unicefstad Den Haag, WK Darts in Den Bosch in 2007, International Children Games Skarsterlan Friesland, Grand Depart Tour de France Rotterdam 2010, het Amsterdam Roots Festival, Redhead Days Breda en City Racing Rotterdam.

Hij is getrouwd en heeft 11 kinderen waaronder 4 pleegkinderen.

LinkedIn


Nermina Kundic

Nermina KundicNermina Kundic is geboren in Bosnië-Herzegovina. Als puber maakte zij daar de oorlog mee en kwam in 1995 naar Nederland. Ze studeerde international marketing management aan de Hogeschool Utrecht en is procescoördinator bij de overheid. Vanaf 2002 is zij actief in D66, sinds 2006 woont zij in Veenendaal en zij heeft twee kinderen.

Bij de Gemeente Veenendaal is ze als wethouder verantwoordelijk voor: Jeugdzorg, integraal jeugdbeleid, onderwijs, maatschappelijke participatie, burgerparticipatie, duurzaamheid, milieu, dierenwelzijn en evenementen.

In 2013 is ze door vertegenwoordigers van ruim honderd bedrijven en maatschappelijke organisaties gekozen tot het beste raadslid van Veenendaal dit jaar. Ze is kritisch, maar heeft tegelijk een open stijl van debatteren, zij gaat heilige huisjes niet uit de weg en benoemt ze ook.

LinkedIn


Erik Wolsing3_Erik Wolsing

Erik Wolsing is Directeur MKB Veenendaal. Zij specialismen: zakelijk krediet, bedrijfsovername, Veenendaal, ING, bankieren, financiering.

LinkedIn

 

 

 

Vierde avond: 10 december 2015
Thema: Overheid/Veiligheid

4_Marco StuivenbergMarco Stuivenberg

Marco Stuivenberg is de directeur van Stuif Entertainment. Stuif Entertainment voor de organisatie van uw bedrijfsevenementen – jubileumfeesten – themafeesten – conferenties – publieke bijeenkomsten – openingsceremonies – festivals. Met licht, geluid, artiesten en een sfeer helemaal naar uw wens geregeld!
LinkedIn

 

Gerwin Veltman

4_Gerwin Veltman_10 december

Gerwin is evenementencoördinator bij de gemeente Veenendaal en heeft onder andere aan de wieg gestaan van de eerste Nota Evenementenbeleid Veenendaal in 2003. Sinds 2003 is er veel verandert in Veenendaal en ook op evenementengebied.

Veenendaal wil graag een aantrekkelijke woon- en leefgemeente zijn en evenementen hebben daar een belangrijke bijdrage aan. Initiatieven daartoe worden door de gemeente toegejuicht. Evenementen kunnen echter ook nadelige effecten met zich meebrengen en moeten veilig zijn voor bezoekers en omgeving. Het is doorlopend zoeken naar een goede balans. Vanuit zijn coördinerende rol heeft hij veel contact met burgers, afstemming met organisatoren en de gemeentelijke bestuurders en coördineert hij de vergunningsprocedures.

Recente/relevante projecten: auteur Nota Evenementenbeleid ‘Veenendaal Verrast’, meegewerkt aan unieke evenementen als Koninginnedag 2012 en 538 voor Warchild in 2013, maar ook de interne – en externe afstemming van jaarlijks terugkerende evenementen zoals de Profwielerklassieker Arnhem-Veenendaal Classic en het tweedaagse Dance-event Fuze Outdoor.

 

Share Button