Veenendaal Verlicht Veenendaal

Kerst is een feest van licht, de feestdagen een tijd van sfeer én gezelligheid. Kerst staat ook in het teken van omkijken naar elkaar en er zijn voor de ander. Als Rotaryclub Veenendaal Regio zijn we een serviceclub die midden in de maatschappij staat. Met de opbrengst van de activiteiten die we organiseren, steunen we goede doelen. Dit jaar concentreren wij ons op Veenendaal. We zien dat er steeds minder subsidies beschikbaar zijn voor organisaties die lokaal bijzonder goed werk doen. Terwijl ook de behoefte aan het werk dat ze doen, steeds groter wordt.

foto René ReinsDaarom moeten we elkaar helpen en als Veenendalers samen de handen ineen slaan. Dat geldt voor particulieren, bedrijven, organisaties en de gemeente Veenendaal. Onze kerstactie Veenendaal Verlicht Veenendaal is dan ook een actie door, voor én van Veenendalers. Ons streven is een groot bedrag beschikbaar te krijgen voor lokale goede doelen, waaronder Inloophuis de Zevensprong, het lokale Leger des Heils en de Stichting Buitenzorg.

In december staan er in het centrum van Veenendaal veel activiteiten op stapel. Dat is goed voor de sfeer in onze winkelstad. Er staat een grote kerstboom op de Markt, met duizenden lampjes. Elk lampje levert 2,- euro op, voor de lokale goede doelen. Zo wordt Veenendaal extra verlicht. Door het licht van de lampjes zelf, maar vooral door onze gezamenlijke ondersteuning, die het werk van deze lokale organisaties wat lichter maakt.

Om dit voor elkaar te krijgen wordt aan alle Veenendalers gevraagd mee te doen, ieder naar vermogen. Zo doe je al mee door 1 lampje te kopen bijvoorbeeld. Het hoogtepunt van de actie Veenendaal Verlicht Veenendaal is op zaterdag 19 december, dan vindt voor de tweede keer de Rotary Santa Run Veenendaal plaats. Een ludieke loopwedstrijd voor jong en oud, in een knalrood kerstmannenpak. We hopen op een fantastisch spektakel in het centrum, met start, finish en slotevenement op de Markt. Loop mee voor het goede doel, of sponsor het evenement. Voor een bedrag van 100,- euro word je als bedrijf of particulier al Vriend van Santa Run.

Kijk voor meer informatie op veenendaal.rotarysantarun.nl En kijk vooral ook naar www.veenendaalverlichtveenendaal.nl Laat u horen en doe mee!!!


René Reins, voorzitter commissie kerstactie Rotaryclub Veenendaal Regio

 

Share Button
Archief

Gastblog

  • Om de levendigheid van de site te waarborgen en omdat we er trots op zijn dat iedereen betrokken is bij VeenendaalDoet willen we ook andere betrokkenen graag eenmalig van dit podium gebruik laten maken. Bekijk alles van deze auteur