Veenendaal werkt

Welkom in Ondernemend Veenendaal!

De Gemeente Veenendaal, Bedrijvenkring Veenendaal, Promotie Veenendaal en de stichting Ondernemersfonds Veenendaal werken samen onder de vlag Ondernemend Veenendaal. Dat levert u als ondernemer interessante contacten, praktische tips en wellicht nieuwe klanten op. Te beginnen met gratis lidmaatschap van Ondernemend Veenendaal.

Interesse? Ga dan naar www.ondernemendveenendaal.nl/lidworden!

Veenendaal: ondernemende gemeente
U bevindt zich in goed gezelschap, want er zijn veel bedrijven gevestigd in Veenendaal. Daarom hebben we ook actieve bedrijfscontactfunctionarissen, een parkmanager en een binnenstadsmanager waar u terecht kunt met allerlei vragen over ondernemen in Veenendaal. Citymarketing in FoodValley De stichting Promotie Veenendaal werkt samen met het bedrijfsleven aan het imago van Veenendaal als sterke partner in de Regio FoodValley.

Wilt u meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden?
Kijk dan op www.promotieveenendaal.nl of neem contact op met Roeland Tameling (06-17453490 / business@promotieveenendaal.nl).

Ondernemersorganisaties
Er zijn allerlei ondernemersnetwerken in Veenendaal actief, van de Bedrijvenkring Veenendaal tot ICT Valley. Maar HET startpunt voor ondernemers in Veenendaal is: www.ondernemendveenendaal.

Op de hoogte blijven
Natuurlijk kunt u op onze website en op www.ondernemendveenendaal.nl meer lezen over de verschillende activiteiten die we voor ondernemers in Veenendaal ontplooien. Maar het is nog makkelijker om u aan te melden voor ons gezamenlijke business e-zine. Vul het inschrijfformulier in op www.ondernemendveenendaal.nl/inschrijven-nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

veenendaalwerkt

Share Button