Huizen te huur en te koop

Veenendaal heeft meer dan voldoende te bieden aan nieuwe bewoners.

  • Centraal gelegen in Nederland met directe aansluitingen op de A12, biedt de stad drie stations en diverse buslijnen voor een goede verbinding met omliggende steden.
  • Een stad die er qua wonen en voorzieningen goed uit springt.
  • Gelegen op een ‘kruispunt’ van diverse natuurgebieden.
  • Een uitgebreid aanbod aan sport en ontspanning.
  • Qua winkelaanbod (deels overdekt) prominent in de regio.

 

Kopen

woneninveenendaal

Voor bestaande woningen kunt u natuurlijk terecht op sites als Funda.nl¬†(zie ook de zoekmachine onderaan deze pagina!), maar als u interesse heeft in een nieuwbouwwoning in Veenendaal vindt u ongetwijfeld in Veenendaal Oost wat u zoekt! Of het nu een hoekwoning met garage is, een vrijstaande villa, een rijwoning of een appartement met groen uitzicht… in Veenendaal Oost wordt voor elk wat wils gebouwd. En ook nog aan de rand van de natuur en op fietsafstand van het centrum van Veenendaal. Kijk voor meer info over de mogelijkheden op www.veenendaaloost.nl.

Starterslening

De starterslening overbrugt het verschil tussen de aankoopkosten van een woning en het bedrag dat de koper maximaal kan lenen volgens de normen van Nationale Hypotheek Garantie. Wat deze regeling uniek maakt, is dat de verkopende partijen (woningcorporaties, projectontwikkelaars en ook de particuliere verkoper) meebetalen aan een gedeelte van de kosten. Daardoor is het mogelijk om ongeveer 250 tot 300 leningen uit te geven. Kopers uit Veenendaal en kopers uit heel Nederland die zich in Veenendaal vestigen en voldoen aan de voorwaarden, mogen gebruik maken van deze regeling. Kijk op de website van de gemeente Veenendaal voor de mogelijkheden.

Huren

Voor woningzoekenden in de gemeenten Wageningen, Ede, Rhenen en Veenendaal is huiswaarts.nu de portal voor het actuele woningaanbod van de 8 corporaties in de gemeenten Wageningen, Ede, Veenendaal en Rhenen (WERV). U kunt in plaats van alleen in uw eigen gemeente, in alle WERV-gemeenten op zoek naar een (huur)- woning. Meer algemene informatie over het huren van woonruimte in Veenendaal is ook beschikbaar op Veenendaal.nl.

Share Button